Razno Strežniki

Kaj je e-pisarna?

Podjetje, ali podjetnik, ki se odloči za uvedbo e-poslovanja v e-pisarni, mora skrbno preučiti svoje potrebe in naravo svojega poslovanja in e-pisarno zasnovati in urediti v skladu s svojim potrebami.

Na trgu je na voljo nešteto ponudnikov in rešitev, ki skušajo na različne načine in z različnim pristopi ponuditi rešitev e-pisarne. Nekateri, tako domači, kot tudi tuji, ponudniki storitev storitev e-pisarne ponujajo v obliki pred-pripravljene celovite storitve na ključ. Spet drugi se osredotočajo na specializirano ponudbo posameznih gradnikov, elementov.

Pred-pripravljena e-pisarna?

Pri Zabec.net smo mnenja, da tako kot pri tradicionalni pisarni, izbira ponudnika pred-pripravljene rešitve ni najboljša izbira.

Si predstavljate delo v tradicionalni pisarni, ki bi bila v naprej popolnoma opremljena in ne bi omogočala večjih prilagoditev?

Taka pisarna bi bila verjetno sila nefunkcionalna in bi pogosto predstavljala bolj oviro, kot pripomoček. Podobno, če ne isto, je pri e-pisarni.

Zabec.net virtualna pisarna

Pri nas vam pred-pripravljene pisarne ne bi želeli ponuditi.
Zato kot temelj ponujamo univerzalno platformo, Zabec.net oblak. Platformo, ki se pravzaprav v svojem bistvu ne razlikuje prav dosti od IT infrastrukture, univerzalnost pa platformi omogoča, poganjanje tako rekoč katerekoli oblačne storitve, ali storitve, ki bi se tradicionalno poganjala na IT infrastrukturi podjetja. Na tej osnovi in na podlagi potreb in zahtev potencialnega naročnika, lahko svetujemo kar najbolj učinkovito kombinacijo rešitev gostovanja e-pisarne v visoko zaščitenem Zabec.net oblaku, za katerega tudi jamčimo zasebnost, rešitev v javnih oblakih, za optimizacijo manj kritičnih procesov, možna je tudi kombinacija z že obstoječo lastno IT infrastrukturo. Možnosti so skoraj neomejene.

Na ključ torej lahko ponudimo e-pisarno, ki je oblikovana po meri naročnika, rešitev, ki je razvita skozi pogovor in v celoti zajema potrebe naročnika. V vašem imenu se lahko dogovorimo in koordiniramo ponudnike storitev, uredimo vse potrebne licenčne zahteve in poskrbimo, da je vaša e-pisarna operativna 24ur na dan, 365 dni v letu.

✔  virtualno urejanje in sodelovanje
✔  Zabec.net oblak
✔  zaseben prostor
✔  optimizirani procesi
✔  popolna prilagoditev trenutnim potrebam
✔  kompatibilnost z vašo že obstoječo IT infrastrukturo
✔  ureditev potrebnih licenc
✔  koordiniranje različnih ponudnikov
✔  pisarna je operativna vse ure in dni v letu

Related Posts