Razno Strežniki

Kaj je e-pisarna?

Naša e-pisara je oblikovana po meri naročnika, saj menimo, da so pred-oblikovane spletne pisarne rigidne in niso prilagojene posameznikovim potrebam ali potrebam podjetjem.

Stičišče

Tradicionalno je pisarna mesto, kjer se sodelavci lahko družijo, lahko koristijo skupna sredstva v podjetju, shranjujejo dokumente in varno pospravljajo poslovne skrivnosti. Podjetje, ali podjetnik, lahko v pisarni tudi sprejema svoje poslovne partnerje in odjemalce, organizira poslovna srečanja in seminarje in še marsikaj drugega. Skratka, vsakdo si pisarno uredi popolnoma po svojem okusu. Je stičišče.

Kako pa je z e-pisarno?

Zakaj bi bilo kakorkoli drugače, z izjemo ene bistvene razlike; tradicionalno pisarno definira fizična lokacija, prostor, e-pisarna pa je virtualna, definirana v kiber-prostoru.
To sicer res pomeni, da vanjo ni mogoče fizično vstopiti, vendar pa po drugi strani omogoča sodelovanje ljudem, ki so lahko vsak na svojem delu sveta in te možnosti sicer ne bi imeli. To pa je tudi edino, kar bi moralo pravo e-pisarno razlikovati od tradicionalne pisarne.

Related Posts