Domene Strežniki Varnost WordPress

Zeleni dnevi 2023: izkoristite žabjo spomladansko akcijo

Zabec.net smo eno izmed vodilnih slovenskih podjetij, ki se ukvarja s ponudbo spletnih storitev – gostovanj, domen in spletne podpore. Vsake toliko časa tudi kaj pametnega napišemo, ves čas vas informiramo in obveščamo, aktivni pa smo tudi na socialnih omrežjih. Regamo dobesedno povsod, tisti, ki nas spremljate že dlje časa pa veste, da smo predani svojemu delu, vam radi pomagamo in smo hitri, strokovni in zanesljivi. V letošnjem letu smo doživeli veliko sprememb, podjetju so se pridružile tudi nove žabe, ki svoje zadolžitve izvrstno opravljajo. Zato se v marcu vračamo v velikem slogu in za vas pripravljamo kultno akcijo ZELENI DNEVI, ki smo jo tradicionalno organizirali več let zapored. Vmes smo nekoliko zaspali, a žabci smo ponovno tu, s seboj pa prinašamo nore spomladanske popuste na naše vrhunske storitve.

Naša žabja ekipa

Žabci smo večinoma Ljubljančani, ki pa smo se skozi leta obstoja podjetja razselili po mlakah celega sveta. Tako nas boste lahko našli po vsej Sloveniji, pa tudi onkraj meja naše prelepe zelene države. Prav vsakega pa nas pri delu vodijo znanje, inovativnost, predanost in kanček norosti. Po naših žilah se pretaka 25% marketinga, 25% sistemskega znanja, 25% razvoja in 25% trme.

Stranke se na nas obračaj predvsem zaradi strokovnosti, ažurnosti in prijetnega pristopa. Skrivni recept našega uspeha je sodelovanje – v isti pisarni smo zato združeni ljudje z znanjem z različnih strokovnih področij in celo kopico izkušenj. Pestrost in pripadnost ekipi pa nam pomagata, da lahko za vas nemalokrat ustvarimo prave spletne mojstrovine.

Zeleni dnevi 2023

Več let zapored smo pri Zabec.net v mesecu marcu organizirali akcijo zeleni dnevi. Njihov namen je bil predvsem v tem, da ste lahko stranke različne spletne storitve dobili po zares ugodnih cenah. Marec kot prvi spomladanski mesec v letu namreč predstavlja začetek prebujanja narave, zaradi toplejših temperatur pa postanejo aktivne tudi dvoživke – velika živalska skupina, v katero sodimo tudi žabe.

Naša akcija zeleni dnevi se letos pričenja 20. marca, ki velja za svetovni dan žab in bo potekala kar 14 dni, do 2. aprila. Za vas smo pripravili popuste do 80%, kar se zagotovo splača izkoristiti. Preverite, katere storitve smo za vas znižali v času zelenih dni.

Gostovanje po nori ceni

Za dobro delovanje spletne strani morate izbrati ustrezen paket gostovanja. Ta je namreč vaše zagotovilo, da boste na spletu imeli prostor ter da bo vaša spletna stran nemoteno delovala. V času akcije zeleni dnevi smo vse pakete deljenega gostovanja in premium gostovanja znižali za kar 80%! Paketi se med seboj razlikujejo po prostoru na strežniku, moči in številu domen, izbira pa je odvisna predvsem od posameznikovih potreb in želja. Ne veste, katero gostovanje je pravo za vas? V kolikor potrebujete nasvet pri nakupu, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč – pokličete nas lahko na 01 / 600 10 50 ali nam pišete na info@zabec.net.

deljeno gostovanje

Zeleni dnevi in VPS

Zahtevnejše spletne strani, ki se soočajo z veliko prometa, potrebujejo tudi zanesljivejše strežniško gostovanje. Kot najboljša rešitev se izkaže gostovanje na lastnem strežniku, ki ga pri Zabec.net ponujamo znotraj VPS paketov gostovanj. Odločite se lahko za eno izmed predizbranih možnosti ali pa VPS strežnik popolnoma prilagodite svojim željam. Zeleni dnevi vam ob zakupu prinašajo kar 20% popusta!

vps

Zanesljivo WordPress vzdrževanje vaše spletne strani

Če potrebujete pomoč pri posodabljanju vaše WordPress spletne strani, vendar nimate časa ali znanja, da bi se učinkovito lotili vseh potrebnih korakov, imamo rešitev za vas – Klinika za splet. Smo strokovnjaki za WordPress vzdrževanje, idelavo vseh potrebnih varnostnih kopij podatkov in ažurno reševanje vseh težav, nastalih v realnem času. Z nami bo vaša spletna stran vedno v dobrih in zanesljivih rokah.

klinika za splet

Related Posts