Strežniki Varnost

Zanesljivi strežniki in varnostno kopiranje podatkov

V sodobni informacijski dobi je digitalna pismenost ključnega pomena. Vodstvo vsakega podjetja, ki stavi na zanesljivo in varno poslovanje, bi moralo poznati izraze, kot so strežniki, varnostno kopiranje podatkov, virtualni strežnik. Zakaj? Zato, da lahko zasede dobro konkurenčno pozicijo na trgu.

Ponudniki strežniških storitev tako postajamo nepogrešljiv člen v poslovni verigi, ki svojim naročnikom nudimo sodobne IT rešitve, njihovo integracijo v obstoječ računalniški sistem in podporo na katero se lahko zanesete. Tudi v okviru naše stroke ves čas obstaja potreba po nadgrajevanju, izboljšavah in prilagajanju trgu. Naročniku je namreč poleg hitrosti prenosa podatkov, najbolj pomembne vrednote zanesljivost, visoka odzivnost in seveda cena storitev.

Vrhunski strežniki po dostopnih cenah

V podjetju Zabec net ponujamo strežniške storitve različnim podjetjem. Čeprav so naše cene nižje v primerjavi z ‘velikimi igralci’ na trgu, pa naša kakovost dosega najvišje standarde. Bistveno prednost vidimo tudi v prilagodljivosti naših storitev posameznemu naročniku – poleg predizbranih paketov Basic VPS, Reseller VPS, Magento VPS in Windows VPS, lahko VPS strežnik prilagodite svojim željam. Fleksibilna ponudba je po naših izkušnjah tista, ki stranke prepriča, da z nami gradijo dolgoročno.

A zgolj privlačna ponudba ni dovolj – podjetja, ki se odločajo za sodelovanje z nami, delujejo na najrazličnejših poslovnih področij. Mnogi tako niti nimajo poglobljenega znanja o IT in podatkovnih sistemih. Zabci smo zato vzpostavili učinkovit sistem napredne podpore, ki vam med drugim nudi pomoč pri VPS strežnikih.

Pogosto se tudi zgodi, da nova stranka ne ve točno, ali bi izbrala enega naših obstoječih paketov ali se odločila za strežniško konfiguracijo po svojih željah. Tudi v tem primeru vam na pomoč priskočimo mi in vam pomagamo izbrati najbolj optimalen in za vas primeren strežniški sistem. Za več podrobnosti se obrnite na info@zabec.net ali pokličite 01 / 600 10 50.

VPS strežniki

V svetu računalniške in spletne tehnologije poznamo VPS in Cloud VPS strežnike. Med njima obstaja nekaj bistvenih razlik, o katerih smo že pisali na našem žabjem blogu: Kaj Je Razlika Med VPS In Cloud VPS?

Če povzamemo – VPS je virtualni strežnik na posameznih strežnikih. Če se odločite za to vrsto, potem za vas vzpostavimo strežnik, namestimo hipervizor in nanj naložimo VPS strežnike. Stranke si med seboj delijo CPU, RAM in uporabljajo diske vklopljene v strežnik. Njegova glavna prednost je cenovna dostopnost, slabosti pa predvsem odvisnost od delovanja posameznega strežnika in nevšečnosti z njegovim delovanjem v primeru težav na strojni opremi.

VPS

Na drugi strani pa poznamo Cloud VPS, ki se uporablja v primeru, ko je posamezni VPS strežnik znotraj gruče strežnikov in ni odvisen od posamezne strojne opreme. Ti strežniki nudijo visoko zanesljivost in varnost, saj so kapacitete deljene med strežniki in ob izpadu strojne opreme le-to nadomesti drug strežnik v gruči. Zaradi podvojene kapacitete so Cloud VPS strežnik dražji, vendar nedvomno prva izbira vseh, ki si pri zaščiti ne smejo dovoliti napak.

Oglejte si našo ponudbo strežnikov in izberite tistega, ki vam bo omogočil kar najbolj optimalno delo.

CLOUD VPS

LiteSpeed tehnologija

Ker smo pri Zabcu vedno v koraku s časom in dajemo poudarek na preverjene in vrhunske tehnologije smo se odločili, da vam LiteSpeed ‘strežniški biser’ ponudimo brez dodatnega doplačila! LiteSpeed strežnik slovi kot odlična alternativa Apache ali Nginx strežnikom. Njegova glavna lastnost je, da hitreje in učinkoviteje obvladuje promet na vaši spletni strani, spletni trgovini ali spletnemu mestu, ki zaradi takšnih in drugačnih razlogov doživlja velik obisk in zato silovite skoke prometa (nova ponudba, akcija, itd.). 

S pomočjo LiteSpeed strežnika naši naročniki zagotavljajo prvovrstno izkušnjo obiskovalcem svojega spletnega mesta, hitro odzivnost in zadovoljstvo. Je najboljša izbira za vse, ki potrebujete stabilno in varno strežniško okolje.

Za vse, ki potrebujete napredne spletne storitve

Mnogi naročniki pa zaradi narave svojega dela od ponudnika strežniških in spletnih storitev zahtevajo še bolj napredno in precizno zasnovano ponudbo. Če tudi vas zanima upravljano gostovanje, kjer strokovno usposobljena ekipa prevzame načrtovanje, optimiziranje in upravljanje strežnikov, potem je pravi naslov za vas DAT-IT. Smo ponudnik vrhunske infrastrukture in upravljanih spletnih storitev. Poleg upravljanega gostovanja, vam nudimo tudi rešitve v oblaku in IaaS ter rešitve za optimizacijo IT.

Naši sodelavci poleg naštetega poskrbijo tudi za varnost vaših podatkov. Pri svojem delu prisegamo na preverjeno Veeam Cloud Connect Backup and Replication storitev v oblaku, ki učinkovito zaščiti tudi najbolj občutljive informacije vašega podjetja. Zanašamo se predvsem na svoje strokovno znanje, izkušnje in najnovejše inovacije za učinkovitost, varnost in optimizirano upravljanje s podatki. Zato skrbimo za shranjevanje kopij podatkov na oddaljenem mestu, ki nudi najvišjo stopnjo zaščite – poleg tega pa slednje predstavlja najbolj priročen način za dostop do vaših baz, kjerkoli in kadarkoli.

Menite, da vam bo sodelovanje z nam prineslo dodaten uspeh? Potem nas kontaktirajte po telefonu na številki 0591 669 81 ali nam pišete na info @dat-it.com.

Related Posts