Razno WordPress

Woocommerce moduli za boljšo avtomatizacijo spletnih trgovin

Hitra in brezhibna uporabniška izkušnja

Nekatere raziskave navajajo, da več kot 60% milenijcev (22 – 37 let) v Ameriki nakupuje preko spleta, prav tako pa je zanje pomembno, da se pri spletnem nakupovanju “nič ne zatakne” oz. da njihova uporabniška izkušnja poteka hitro in tekoče, v kolikor pride do težav, se potrošnik hitro obrne na drugo trgovino. 

V našem članku Vpliv spletnega prostora na vašo spletno stran, ste si lahko prav tako prebrali, da kar 47% uporabnikov pričakuje, da se bo spletna stran naložila v manj kot 2 sekundah, 52% nakupovalcev pa pravi, da ostanejo zvesti spletni strani, če je ta hitra. Prav pri hitrosti nalaganja spletne strani ima poleg dobre optimizacije modulov pomembno vlogo tudi pravilno izbrano spletno gostovanje

Pa vendar, če se osredotočimo na samo avtomatizacijo lahko le z njeno pomočjo večja in manjša podjetja, ob močni, profesionalni in prilagodljivi podpori, dosegajo svoje zastavljene poslovne cilje.

Woo.ninja – naj moduli delajo za vas! 

Mnogo podjetij  govori oz. vam ponuja marketinško avtomatizacijo (večina člankov prav tako govori o tej vrsti avtomatizacije), velikokrat pa pozabljamo na tisto, ki bo dejansko delala za vas v ozadju vaše spletne trgovine ter vam tako olajšala poslovne procese. 

Prav takšno avtomatizacijo, avtomatizacijo poslovnih procesov spletne trgovine, vam ponuja Woo.ninja.

Woo.ninja je blagovna znamka skupine ZGroup, ki ponuja WordPress Woocommerce module za boljšo optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov vaše spletne trgovine. 

Njihove rešitve vam bodo olajšale poslovanje, saj bodo del vašega procesa avtomatizirale (s tem bo vaša e-trgovina hitrejša, prijaznejša uporabniku) s čimer boste prihranili vaš dragoceni čas in denar. 

Ponujajo Woocommerce module kot so:

1. LeanPay – Varno plačilo na obroke
LeanPay omogoča varno plačilo na obroke. 
Prednost LeanPay-ja je v tem, da se v primeru neuspešnega nakupa stranko preusmeri nazaj na košarico, kjer je vsebina košarice še vedno prisotna. Stranka tako izbere drug plačilni sistem in ponovno zaključi nakup. S tem je stranka še vedno v vaši spletni trgovini oz. košarici in ne ostane na drugi spletni strani, kjer bi se lahko odločila, da nakupa ne želi dokončati.

2. Plačilni sistem Bankart – Diners – plačilni sistem za Woocommerce
V tem času, še posebej v trenutnem obdobju si je težje predstavljati življenja brez uporabe plačilnih in kreditnih kartic. Z Bankart Diners modulom boste naročnikom vaše spletne trgovine omogočili obročno odplačevanje. Komitenti Diners kluba bodo tako imeli omogočen nakup tudi večjih zneskov.

3. GLS – avtomatsko kreiranje nalepk
GLS modul vam omogoča priprava nalepke z dvemi kliki znotraj posameznega naročila. Recite konec CSV Izvoz/Uvoz programu ali ročnemu prepisovanju podatkov. Prav tako vam bo modul prihranil čas pri tiskanju nalepk, saj je znotraj GLS modula omogočeno tudi enostavno tiskanje nalepk. Za celoten proces boste potrebovali nekaj klikov. Sedaj pa pomislite, če imate 10 paketov na dan kakšen prihranek časa je to?

4. VALU Moneta
VALÚ Moneta omogoča enostavno, hitro in zanesljivo plačilo za vse uporabnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1. Znano je, da vedno več potrošnikov nakupuje preko mobilnih telefonov. 

5. UPN nalog
Z modulom UPN za WordPress WooCommerce spletne trgovine omogočite kupcem lažji način plačevanja, saj modul omogoča samodejno izpolnitev UPN obrazca na podlagi podatkov, ki jih je vnesel kupec ob nakupu. Prav tako se z uporabo tega modula na vaši spletni strani izognete tudi morebitnim napakam, ki bi lahko nastale pri prepisovanju podatkov, ki so potrebni za plačilo.

6. Quibi – avtomatizacija računovodstva, davčne blagajne in materialno poslovanje
Gre za zanesljiv računovodski sistem, ki je v skladu z zakonodajo. Quibi WordPress Woocommerce vam omogoča izdajanje računov znotraj WordPress Woocommece spletne strani .S parimi kliki preverite zalogo, pripravite predračun, račun in nato enostavno natisnite ali pošljite dokument na strankin e-poštni naslov. Quibi podpira tudi davčne blagajne.

7. eSpremnica Pošte Slovenije
Modul eSpremnica Pošta Slovenije za WordPress WooCommerce vam omogoča povezavo in neposredno sinhronizacijo med vašo spletno trgovino in aplikacijo eOddaja (Pošta Slovenija).

Modul je tako najboljša možna rešitev za vsa podjetja, katera dostavljajo naročila svojim strankam z uporabo kurirske službe Pošta Slovenija.

Kaj so prednosti Woo.ninje?

  • Vsi moduli so v skladu z z najnovešo zakonodajo
  • Vsi moduli so redno vzdrževani in posodobljeni
  • Moduli so kompatibilni z vašo spletno trgovino
  • Licence so redno posodobljene
  • Možnost brezplačnega 15-dnevnega preizkusnega obdobja za vse module
  • Lahko vam konfigurirajo in namestijo modul v vašo trgovino
  • Vsi naročniki imajo brezplačno osnovno podporo
  • Podpora je v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku (kakor vam bolj ustreza)
  • Njihova razvijalska ekipa vam nudi možnost prilagajanja že obstoječih modulov
  • Naredijo vam tudi modul po vaših željah oz. meri

Prepričani smo, da vas vzdrževani moduli, ki so v skladu z zakonom in jim tako zaupajo tudi naši ter vaši naročniki, pripeljejo do uspešnega poslovanja in prepoznavnosti.


Obiščite jih na:  wooninja.si ali jim pišite na info@wooninja.si

Viri:
https://wooninja.si
https://blog.zabec.net/vpliv-spletnega-prostora-na-vaso-spletno-stran/
https://www.digitalcommerce360.com/2019/03/26/millennials-online-shopping/

Related Posts