Gostovanje Strežniki

Kaj je LiteSpeed strežnik in zakaj ga uporabljajo tako agencije kot posamezni lastniki spletnih strani?

LiteSpeed strežnik je odlična in preprosta alternativna Apache ali Nginx strežniku, ki bo vaši ali spletni strani vaših naročnikom dal dodaten zagon. 

Zakaj je LiteSpeed strežnik uporabljajo tako agencije kot posamezni lastniki spletnih strani?

Vedno kadar nudite spletno gostovanje svojim naročnikom, lahko rečemo, da napajate njihove spletne domove. V središču teh domov je strežnik – ko obiskovalec obišče spletni dom naročnika, je prav spletni strežnik tisti, ki mu ponudi ustrezno, iskano vsebino. 
Prav zato je izrednega pomena, da izberete ponudnika gostovanja, ki skrbi za uvedbo najnovejših tehnologij, jih ponudi trgu ter jih primerno vzdržuje.

LiteSpeed strežnik je zasnovan tako, da hitreje in učinkoviteje obvladuje promet, kot ostali strežniki (Apache ali Nginx), majhne spletne trgovine ali mesta ali velike spletne trgovine, ki doživlja nepričakovano (ali pričakovano) velik obisk (nihanje prometa). 

Dokazano je, da je LiteSpeed strežnik boljši od konkurenčnih strežniških platform. Tudi v okoljih brez predpomnilnika se je izkazal, da prinaša izrazite prednosti, ki znatno pohitrijo spletno mesto. 

LiteSpeed strežnik poleg hitrosti pomaga še pri migraciji DDos napadov, WP Brute Force napadov in pri ostalih varnostnih tveganjih s funkcijami kot so Per-IP Throttling (omejevanje prometa glede na IP), SSL Regnegotiation protection, reCAPTCHA, ModeSecurity in še mnogo več.

Digitalni uspeh s svetlobno hitrostjo – pohitrite svojo spletno stran z LiteSpeed

Ena izmed glavnih nalog spletnih strani je ponuditi uporabniku prijetno izkušnjo. 
Ko zamenjtate npr. Apache z LiteSpeed pridobite na moči in hitrosti, kar poveča zadovoljstvo vaših uporabnikov. 

Skupaj z LiteSpeed prejmete prav tako njihov vtičnik LSCache, ki je enostaven za uporabo in upravljanje predpomnilinka ter selektivnega čiščenja vsebine spletnega mesta. 
Na voljo je za Magento 1 in 2, WordPress in WooCommerce, PrestaShop, OpenCart, Joomla, Drupal, XenForo…

LiteSpeed je združljiv s cPanel, Plesk, DirectAdmin in vsemi drugimi nadzornimi ploščami Apache.

Naši LiteSpeed strežniki vam ponujajo cPanel kontrolno ploščo, ki jo je popolnoma enostavno upravljati ter vam ponuja mnogo možnosti, med njimi je tudi naprimer vključitev LSCache vtičnika. 

cPanel Logo, Vir: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CPanel_logo.svg

Ali je za LiteSpeed tehnologijo potrebno doplačati?

Vsi zabec.net novi cPanel strežniki za spletno gostovanje, reseller gostovanje ali premium gostovanje, so LiteSpeed strežniki. 
Zabec.net vsem naročnikom ponuja LiteSpeed strežnik BREZ dodatnega doplačila, medtem ko se pri glavnini ostalih ponudnikov LiteSpeed tehnologija doplača. 

Zakaj smo se odločili, da kupcem našega gostovanja ni potrebno doplačati LiteSpeed strežnika?
Pri tem je botrovalo več razlogov:

  • Vedno smo bili v koraku s časom s tehnologijami, ki postajajo nov standard na trgu in še preden se to zgodi, želimo, da te že imajo naši naročniki.
  • Ker našim kupcem želimo ponuditi samo najboljše po najbolj optimalni ceni. 
  • Ker nekateri potrebujejo LiteSpeed, drugi pa Apache – zakaj bi pri tem cenovno razlikovali strežnike, samo zato ker je sedaj LiteSpeed v porastu (popularen)?

Oglejte si naše pakete deljenega gostovanja, reseller gostovanja in premium gostovanja na cPanelu, prav vsi so na LiteSpeed tehnologiji
Se ne morete odločiti kateri bi bil najbolj primeren za vas? Pokličite nas na 01 600 10 50 ali nam pišite na info@zabec.net in z veseljem vam bomo svetovali. 

Related Posts