Domene

Domena, ki je povezala Evropo: 2022 .eu Web Awards

Domena .eu svoj uspeh upravičuje na več različnih nivojih. Ne le, da spodbuja razvoj in obstoj evropske spletne identitete, temveč hkrati pomaga državljanom in podjetnikom preboj in uveljavitev na enotnem evropskem trgu. Domeni .eu je med seboj uspelo tesno povezati najrazličnejše organizacije in jim tako odpreti vrata do uspeha velikih razsežnosti. S pridom jo uporabljajo velika, srednja in mala podjetja, izjema pa niso niti nevladne organizacije in zasebni uporabniki.

V njeno čast že od leta 2014 podeljujejo nagrade za najboljšo spletno stran, ki za svojo pojavnost na spletu koristi .eu domeno. S številnimi praktičnimi nagradami organizatorji spodbujajo lastnike spletnih strani k nominacijam in sodelovanju. .eu Web Awards tako še dodatno pripomore k širjenju in prepoznavnosti te praktične domene, na račun katere so se rodile številne poslovne spletne zgodbe o uspehu.

Zakaj ravno 2022 .eu Web Awards?

Organizatorji tega popularnega online tekmovanja iščejo najboljše spletne strani, ki uporabljajo dotično domeno. Njihovi kriteriji pri odločanju se predvsem inovativnost, privlačna podoba in vplivnost nominirane spletne strani.

Vsako leto se za sodelovanje v tekmovanju odloči vedno več lastnikov spletnih strani. K prijavi jih spodbujajo predvsem brezplačno sodelovanje, pridobivanje novih spletnih obiskovalcev in poslovnih sodelovanj ter pridobivanje kredibilnosti v evropskem spletnem prostoru. Ne le zmaga, pomembno je sodelovanje. To pa se vam bo zagotovo obrestovalo.

18 najboljših bo 17. novembra 2022 povabljenih na gala podelitev, ki bo potekala v mestu Mechelen, Belgija. Zmagovalca čakajo privlačne nagrade:

  • Oglaševalska kampanja v vrednosti 5.000 eur, v sodelovanju z EURid appointed marketing agency
  • Dostop do izobraževalnih vsebin za izboljšanje spletnega managementa
  • Priznanje Digital .eu Awards icon

Ste morda ravno vi novi dobitnik tega prestižnega priznanja?

Po svojo .eu domeno na Zabec.net

Razlogov, zakaj bi se odločili za .eu domeno je več. Namenjena je spletnim stranem, ki nagovarjajo uporabnike s področja Evropske unije. To poenostavljeno pomeni, da se vam z njenim zakupom kar na enkrat odpre trg precejšnjih razsežnosti, kar seveda pomeni veliko več poslovnih priložnosti. Seveda je v tem primeru spletno stran potrebno prilagoditi ustreznim evropskim jezikom. Vam pa ob tem svetujemo, da hkrati zakupite tudi .si in .com in se tako izognete potencialnim nepridipravom, ki bi lahko izrabili ime vaše domene. Spletni uporabniki lahko namreč hitro spregledajo domensko končnico in kliknejo na podobno, ki pa ne vodi na vašo stran. Da se boste izognili vsem nevšečnostim, se obrnite na našo izkušeno ekipo žabcev, ki delujejo v združeni skupini Zabec.net. Nudijo vam zakup različnih domen in vso potrebno podporo, ki jo potrebujete za varen in uspešen obstoj na svetovnem spletu.

Domena .eu obiskovalcem vaše spletne strani da jasno vedeti, da gre za zaupanja vredno spletno mesto – tovrstno domeno lahko namreč zakupi zgolj tisto podjetje, ki je registrirano v eni izmed držav EU, v Islandiji, Norveški ali Lihtenštajnu. Ob tem ne pozabite niti na SSL certifikat, ki omogoča varno povezavo do vaše spletne strani.

Precej lažje boste izbrali tudi ime domene. Večina dobrih domen s končnico .com je pri nas v veliki meri žal že zasedenih, ravno domena .eu pa ponuja precej več izbire.

Ste vedeli, da z domensko končnico .eu pokrijete kar 500 milijonski trg? Veliko možnosti za spletni uspeh, kajne! Predstavite se širnemu spletu Evrope in tako stopite novim poslovnim izzivom naproti.

Related Posts