Domene Gostovanje Varnost WordPress

Črni petek: ponudba iz žabjih vrst

Sloviti črni petek, ki ga Američani ‘praznujejo’ že vse od leta 1952, se je v našem tržnem prostoru trdno usidral v zadnjih desetletjih. Simbolično gre za uverturo v božično nakupovalno sezono, ki potrošnikom prinaša številne privlačne popuste. Evforija črnega petka pa je letos zavela tudi v naših žabjih vrstah in tako smo po letu premora za vas pripravili privlačen in noro ugoden paket storitev, ki omogočajo vašo stabilno in zanesljivo pojavnost na spletu.

Zgodovina nas uči…

Preden skočimo na ‘žabji trojček’ z zmagovalno ponudbo spletnih storitev, si oglejmo kratko zgodovino črnega petka. Ne, ne bomo vas dolgočasili z navajanjem podatkov, ki si jih seveda nihče ne bo zapomnil. Črni petek namreč zaznamujejo zelo zanimiva dejstva – predvsem izvor njegovega imena. Razlage le tega so različne, zagotovo pa je najbolj priljubljena ta, da so trgovci, ki so se sicer večino leta utapljali v rdečih številkah, končno izplavali na površje in zabeležili črno obarvane zneske.

Prvič naj bi ime »črni petek« uporabili v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Takrat je policija izraz uporabila za opis kaotičnega stanja dan po zahvalnem dnevu, ko so se na ulice in v trgovine zgrnile trume kupcev.

Black Friday tako predstavlja ime, ki se se je uveljavilo za poimenovanje petka, ki sledi ameriškemu zahvalnemu dnevu (vsak četrti četrtek v novembru). Ta že od leta 1952 simbolično označuje začetek božične nakupovalne sezone. Vendar pa se je ime »črni petek« začelo obširneje promovirati šele v zadnjih desetletjih, ko so ga privzeli vsi večji trgovci in manjše trgovine po svetu. Danes je ta sloviti dan postal nekakšen »praznik nakupov« , ki se ga veselijo potrošniki (in seveda trgovci) povsod po svetu.

Črni petek na Zabec net

Letos smo se tudi pri Zabec net odločili, da vas razveselimo s privlačno Black Friday ponudbo:

Gre za popoln »žabji trojček«, ki vam pomaga pri ustvarjanju uspešne spletne zgodbe.

Paketi gostovanj

Za vas smo znižali naše priljubljene pakete gostovanj – standardna paketa Rega in Kvak ter premium paket Plavček. Prav vsak od njih vam omogoča določen prostor na Enterprise SSD diskih in strežnikih. V vsak paket je vključen tudi brezplačen SSL certifikat in mesečna tehnična pomoč. S pomočjo enega od gostovanj bo vaša spletna stran delovala zanesljivo, zmogljivo in hitro.

Črni petek vam prinaša domeno po znižani ceni

Z ustrezno izbiro domene se boste lahko uspešno prestavili spletnim uporabnikom na domačih in tujih tleh. Pri uveljavljanju spletne strani je zelo pomembno, da izberete pravo domensko končnico, ki bo na nek način povzela dejavnost vašega podjetja. Pri Zabec net smo zato znižali najbolj priljubljene domene, ki pri uporabnikih vzbudijo zaupanje:

  • Domena .SI označuje slovenske spletne strani. .si domena je odlična priložnost, da se predstavite na spletu znotraj meja naše države.
  • Domena .EU je zaupanja vredna končnica, ki jo lahko uporabljajo vse države članice Evropske unije.
  • Domena .COM je najbolj priljubljena končnica, namenjena predvsem v namene trženja (izpeljanka iz besede commercial).
  • Domena .NET predstavlja odlično izbiro za podjetja, ki se ukvarjajo s spletnimi storitvami (izpeljanka iz besede network).
  • Domena .ORG je namenjena registraciji različnih (neprofitnih) organizacij, zavodov, šol, klubov in podobnih institucij.
domene

Klinika za splet – Word Press vzdrževanje

Word Press vzdrževanje je ena izmed storitev, na katero smo Žabci še posebej ponosni. Našim strankam si namreč želimo ponuditi celostno podporo, ki združuje redno posodabljanje celotnega sistema in WordPress jedra, posodabljanje tem in vtičnikov, ustvarjanje varnostnih kopij in odzivno reševanje nujnih problemov, kot so na primer zlonamerni napadi.

Naš cilj je, da z vami zgradimo zaupanja vreden odnos, ki bo vodil v dolgoročno sodelovanje.

Cyber monday – dan, namenjen spletnim nakupom

Poleg črnega petka se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja še nov potrošniški dan, ki ga imenujemo spletni ponedeljek (ang. Cyber Monday). Gre za prvi ponedeljek, ki nastopi po črnem petku in je v prvi vrsti namenjen popustom pri spletnih nakupih.

Ker vam Zabec net ponuja storitve, ki so vezane predvsem na izgradnjo vaše spletne podobe se spodobi, da »praznujemo« tudi kibernetični ponedeljek. Našo Black Friday akcijo smo zato podaljšali do kar 28.11.2022! V žabji mlaki lahko tako kar štiri dni nakupujete po znižanih cenah.

Related Posts